Search
Close this search box.

Waterscooters

VIND DE PRODUCTEN DIE U NODIG HEBT OM U BUITEN HET WATER TE HOUDEN

Zoals elke eigenaar of liefhebber u zal vertellen, is het belangrijk om te zorgen voor een jetski, boot of waterscooter van elke grootte voor het maximaliseren van het plezier. Hoewel veel XPEL-producten worden gebruikt in automotive, residentiële en commerciële toepassingen, zijn ze ook perfect voor het beschermen van waterscooters.

BEKIJK PRODUCTEN VOOR WATERSCOOTERS

VENSTERTINT

PRIMETM Window Tint kan worden toegepast op cabineramen & windschermen om verblinding te verminderen en tegelijkertijd extra UV-bescherming te bieden, terwijl VISIONTM kan helpen om wat privacy, stijl en extra beveiliging te bieden waar uw boot het het meest nodig heeft.

KERAMISCHE COATING

Krijg langdurige hydrofobe bescherming boven de waterlijn met FUSION PLUSTM Marine Ceramic Coating. Daarnaast biedt FUSION PLUSTM ook specifieke formuleringen om het uiterlijk van glas, kunststoffen en bekleding te beschermen en te verbeteren.

ANTIMICROBIËLE FILM VOOR INSTRUMENTEN & DISPLAYS

Breng een koers uit voor heldere oppervlakken met de extra bescherming van RXTM op schermen, instrumenten en schermen. Antimicrobiële film is perfect om vitale gebieden te beschermen tegen de elementen die waterscooters vaak tegenkomen.

CABINE EN BINNENOPPERVLAK BESCHERMINGSFOLIE

Net als het onderhoud van het interieur van uw auto of vrachtwagen, kan beschermende folie worden aangebracht op binnenoppervlakken van boten en waterscooters. Houd aanrechtbladen, kombuizen, deuren en meer vrij van krassen, chips en lelijke schade.

RAAM TINT VOOR BOTEN & PWC

UV-BESCHERMING EN WARMTEAFSTOTING VOOR ELK RAAM OP HET WATER
Neem de controle over de temperatuur en schittering in de cabine en bescherm uw huid en ogen met hoogwaardige raamfolie van XPEL. Traditioneel gebruikt in automotive, commerciële en residentiële toepassingen, zijn er een breed scala aan PRIMETM & VISIONTM Window Films beschikbaar om aan uw waterscooter raamtintbehoeften te voldoen.

WIJ ADVISEREN DE VOLGENDE RAAMFOLIE VOOR WATERSCOOTERS:

KERAMISCHE COATING VOOR WATERSCOOTERS & MARINE

ZWARE HYDROFOBE BESCHERMING VOOR BOVEN DE WATERLIJN
FUSION PLUSTM MARINE Ceramic Coating is een beschermende barrière tegen wrijving, warmte en oplosmiddelen van de zware en veeleisende omstandigheden waar de meeste mariene oppervlakken tegenaan lopen. FUSION PLUSTM MARINE helpt uw waterrecreatievoertuig er de komende jaren nieuw en glanzend uit te laten zien.

WIJ ADVISEREN DE VOLGENDE KERAMISCHE COATING VOOR WATERSCOOTERS:

ANTIMICROBIËLE FILM VOOR INSTRUMENTEN & DISPLAYS

HOUD EEN SCHONE, DUIDELIJKE KOERS MET RXTM
RXTM Antimicrobiële Film is speciaal geformuleerd om de groei van microben op het oppervlak te weerstaan, beschermend tegen degradatie door micro-organismen. Behandeld met een fungistatisch middel om de film te beschermen tegen schimmelgroei, bevat RXTM ook zinkpyrrithione die de groei van microben op het oppervlak van de film remmen. Verbeter de helderheid van het scherm, de slagvastheid en blijf veilig met RXTM Antimicrobial Film. RXRXTM is verkrijgbaar in zowel hoogglans als matte afwerkingen.

WE RADEN DE VOLGENDE ANTIMICROBIËLE FILM VOOR WATERSCOOTERS AAN:

WATERSCOOTERCABINE INTERIEUR & OPPERVLAKTEBESCHERMINGSFOLIE

GEBIEDEN MET EEN HOGE IMPACT OP OF BUITEN HET WATER BEHOUDEN EN BESCHERMEN
Bescherm, behoud en herstel alle soorten oppervlakken rond het interieur en de cabine van uw waterscooter met duurzame, langdurige beschermfolie. ULTIMATE PLUSTM & STEATHTM PPF zijn verkrijgbaar in een grote selectie lengtes en breedtes, waardoor beschermende aanrechtbladen, kasten en zelfs muren gemakkelijk te beschermen zijn.

WE RADEN DE VOLGENDE BESCHERMENDE FILMOPTIES AAN VOOR CABINES EN BINNENOPPERVLAKKEN:

ONTDEK MEER CATEGORIEËN

Maak kennis met enkele van de nieuwste aanbiedingen voor auto-, thuis- en kantoortoepassingen.

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.