Search
Close this search box.

Office & Commercial

ONTDEK EEN VERSCHEIDENHEID AAN PRODUCTEN EN AANBIEDINGEN DIE PERFECT ZIJN VOOR KANTOORTOEPASSINGEN

De evolutie van de kantoor- en commerciële flexruimte zit in de lift. Naarmate de moderne werkende wereld om ons heen blijft veranderen, kan de impact die we hebben op de ruimtes die we gebruiken een effect hebben op alles wat we doen. Door gebruik te maken van de nieuwste beschermende film, raamfolie en antimicrobiële film voor commerciële toepassingen, kunnen bedrijfseigenaren ervoor zorgen dat kantoorruimtes comfortabel zijn om in te werken, veilig voor werknemers en beschermd voor de lange termijn.

DOOR OFFICE-PRODUCTEN BLADEREN

ZONNEVENSTERFILM

Maak een commerciële ruimte koeler, energiezuiniger en comfortabeler om in te werken. VISIONTM Solar Window Films zijn perfect voor het afbuigen van warmte en UV in elk kantoor of elke vestigingsplaats.

DECORATIEVE RAAMFOLIE

Werk uw commerciële ruimte bij met een breed scala aan VISIONTM Decoratieve raamfolieopties. Breng elke vergaderruimte of glazen scheidingswand naar een hoger niveau met White Frost, Blackout Window Film en meer.

VEILIGHEIDS- EN BEVEILIGINGSFILM

Het beveiligen van een commerciële ruimte is een prioriteit. VisionTM Safety & Security Film is verkrijgbaar in 8Mil-, 12Mil- en 15Mil-diktes en is ontworpen om bedrijven en kantoren te beschermen tegen inbraak, om ongeoorloofde toegang af te schrikken.

ANTIMICROBIËLE FILM VOOR DISPLAYS, BEDIENINGSELEMENTEN, HANDGREPEN & LEUNINGEN

Het beschermen van bezoekers en medewerkers begint op de plaatsen waar mensen het meest aanraken. RXTM Antimicrobiële Film kan op alles worden geïnstalleerd, van point-of-sale-systemen tot kiosken, deurklinken en leuningen.

OPPERVLAKTEBESCHERMINGSFOLIE VOOR BUREAUS, BALIES EN GEDEELDE RUIMTES

Van bureaus tot balies, tot board rooms & breakroom apparaten, de mogelijkheden voor commerciële oppervlaktebescherming zijn eindeloos! Bescherm en bewaar kantoren waar u het het meest nodig hebt en maak invloed op de werkbelasting, niet op werkstations.

ONTDEK MEER CATEGORIEËN

Bekijk enkele van de nieuwste producten voor waterscooters, thuis- en kantoortoepassingen.

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.