Search
Close this search box.

FAQs

Veelgestelde vragen over onze producten

Verfbeschermingsfolie

Hoewel u de film kunt waxen, moet u ervoor zorgen dat het product dat u gebruikt geen Nafta of Kerosine bevat in concentraties van meer dan 5%, en vermijd ook wassen die kleurstoffen bevatten. Voor het beste resultaat raden we aan om onze XPEL Flawless Finish Paint Protection Film Sealant te gebruiken. Dit product is speciaal samengesteld voor gebruik met polyurethaan verfbeschermingsfolies om de maximale bescherming en glans te bieden, terwijl het geen ingrediënten bevat die na verloop van tijd verkleuring zouden veroorzaken.
ja. Verfbeschermingsfolie kan op elk glad geverfd oppervlak worden aangebracht.

Onze ULTIMATE PLUSTM en STEALTHTM films zijn 10 jaar gegarandeerd. Deze garantie dekt vergeling, beitsen, delamineren, barsten, schillen, borrelen en meer. Meer informatie over de garantie vindt u op onze pagina Warranty Information.

ja. Het proces is hetzelfde als bij gewone verf: maak het oppervlak nat met een smeermiddel zoals zeepwater en wrijf het oppervlak vervolgens voorzichtig in met de kleistaaf. Voor hardnekkige insecten-, vogel- of harde watervlekken gebruikt u Simple Green als smeermiddel voor de detaillering van klei.
Er is geen speciaal onderhoud nodig voor ULTIMATE PLUSTM . De film gaat echter langer mee en is gemakkelijker schoon te maken als deze twee keer per jaar wordt behandeld met XPEL Flawless Finish Paint Protection Film Sealant.
Elk van onze films kan op Chrome worden geïnstalleerd, hoewel de afwerking er iets anders uitziet dan wanneer deze onbeschermd blijft. We raden uw installateur aan om een klein staal op het gewenste oppervlak aan te brengen, zodat u kunt zien hoe het eruit ziet voordat u een beslissing neemt.

ULTIMATE PLUSTM is gedurende 10 jaar gegarandeerd tegen een reeks problemen, waaronder vergeling. Meer informatie over de garantie vindt u op onze pagina Warranty Information.

Ja, we hebben een glanzend zwarte lakbeschermingsfilm. Je leest er hier meer over, ULTIMATE PLUSTM BLACK.

De heldere vacht is de zelfherstellende laag en is ongeveer 13 micron dik. Als die laag wordt gepenetreerd, zal de film niet genezen.

Ja, u kunt zoeken in onze voorgesneden kits, of onze klantenservice bellen op 1-210- 678-3700. Omdat de installatie echter behoorlijk moeilijk kan zijn zonder eerdere ervaring of formele training, raden we aan om de installatie te laten uitvoeren door een van onze fabrieksopgeleide installateurs. Om een installateur bij jou in de buurt te vinden, bezoek onze Installer Locator om een installateur bij jou in de buurt te vinden.

Nee. Door het schokabsorptievermogen van verfbeschermingsfolie verschilt de brekingsindex van de folie te veel van die van de voorruit. Vanwege dit verschil veroorzaakt het samenvoegen van de twee een vervorming bij het kijken door het glas die onaanvaardbaar zou zijn voor de inzittenden van het voertuig.
Ja, TRACWRAPTM kan worden toegepast op vinyl.

Omdat het product wordt geïnstalleerd door onafhankelijke installateurs, variëren de kosten sterk op basis van locatie, arbeidstarieven en installatie-ervaring. Voor een schatting vindt u een lokaal installateur bij u in de buurt.

Het is altijd het beste om eerst contact op te nemen met uw XPEL-installateur en uw zorgen uit te leggen. We doen ons best om een netwerk van installateurs te onderhouden die achter hun werk staan. Als uw installateur daarna uw zorgen niet naar tevredenheid kan of wil uiten, gelieve dan contact onze klantenservice voor hulp. Zij brengen u in contact met de XPEL-vertegenwoordiger voor uw regio die zal werken aan het vinden van een oplossing voor het probleem.

ja. Elk glad geschilderd oppervlak kan worden bedekt met verfbeschermingsfolie.
Verfbeschermingsfolie kan op elk glad geverfd oppervlak worden aangebracht. Gezien de nauwe toleranties op gewicht, balans en andere factoren op sommige vliegtuigen, wordt het echter ten zeerste aanbevolen om de fabrikant van het vliegtuig te raadplegen voor strikte begeleiding.
Hoewel er geen reden is om STEALTHTM te waxen, raden we u aan om onze XPEL Flawless Finish Paint Protection Film Sealant te gebruiken. Wanneer u het afdichtmiddel aanbrengt, moet u in kleine gebieden werken om al het overtollige grondig weg te vegen voordat u doorgaat naar het volgende gedeelte.
ja. Maar wacht 48 uur na installatie om de film volledig te laten drogen.

Acry-oplosmiddel, of een ander oplosmiddel op basis van Xyleen, zal de film niet beschadigen, tenzij het er gedurende een langere periode verzadigd in blijft zitten. Om dit type oplosmiddel op de film te gebruiken (voor het verwijderen van vlekken, enz.) maak een microvezelhanddoek nat met het product en veeg de film een of twee minuten af. Als de vlek achter blijft, laat het oplosmiddel dan verdampen en herhaal het proces.

Ja, terwijl verfbeschermingsfolie op zeeboten en waterscooters kan worden geïnstalleerd, raadpleegt u de garantie voor toepasselijke oppervlakken.
Ja, hogedrukreinigers kunnen worden gebruikt op XPEL-verfbeschermingsfolies, op voorwaarde dat de film na installatie volledig is opgedroogd (meestal 48 uur) en op voorwaarde dat het hogedrukwater niet direct op de randen van de film is gericht.
Afgezien van de eenvoudigste carrosseriepanelen is het aanbrengen van verfbeschermingsfolie een proces dat veel ervaring en training vereist om bevredigende resultaten te behalen. De samengestelde curven die op de meeste oppervlakken aanwezig zijn, vereisen dat de film op een zeer gecontroleerde manier wordt uitgerekt en gecomprimeerd om een goede hechting te garanderen zonder de lijm te vervormen. Als zodanig wordt ten zeerste aanbevolen dat de film professioneel wordt geïnstalleerd.
Het hangt af van de coating. Sommige kunnen de afwerking verdiepen, terwijl andere ongewenste glans kunnen toevoegen. We raden aan om de coating te testen op een staal van ongebruikte folie of in een onopvallend gebied voordat u een beschermd paneel coatt. We raden aan om FUSION PLUSTM Ceramic Coating te gebruiken, onze keramische coating is ontworpen met verf en XPEL Verfbeschermingsfolie in gedachten.
Het is zeer onwaarschijnlijk dat verfbeschermingsfolie OEM-verf schaadt. Verfsystemen die tegenwoordig op moderne assemblagelijnen worden gebruikt, produceren een minimale hechtsterkte van 16 MPa en maximaal 25 MPa tussen het paneel en de verf, afhankelijk van kleur, iridescence en het gebruikte systeem. De binding van onze folie aan het geverfde oppervlak in normale staat (direct na installatie) is .0753 MPa. Zelfs na jaren van hitte en zon neemt de binding tussen de film en de verf toe tot slechts 0,17 MPa. Dat betekent dat in het absoluut ergste scenario de hechting van fabrieksverf aan het paneel meer dan 94 keer sterker is dan de binding van onze film aan de verf. In het beste geval is de verf 332 keer sterker. Dat gezegd hebbende, wordt het nog steeds aanbevolen om een professional de film te laten verwijderen in overeenstemming met onze gepubliceerde richtlijnen.
ja. Verfbeschermingsfolie kan worden aangebracht over een vinylfolie of afbeeldingen. Als er echter harde randen zijn die film moet kruisen (zoals in het geval van strepen), kan dit ertoe leiden dat er wat lucht langs die rand wordt opgesloten.
Ja, koplampbeschermingsfolie kan worden geïnstalleerd op de koplampen en mistlampen van uw auto.
We raden aan om de XPEL Rinse Free Car Wash te gebruiken, gecombineerd met de XPEL Detail Spray en Ceramic Boost voor meer reinheid en gladheid.
ja. Hoewel u de film over elke kwaliteit van touch-up kunt installeren, wordt het best mogelijke uiterlijk verkregen als het aangeraakte gebied glad en gepolijst is na het aanbrengen van de verf.
ja. ULTIMATE PLUSTM kan op elk glad oppervlak worden aangebracht, hoewel er voorzichtig moet worden omgegaan met elektronica en/of schakelaars, zodat installatievloeistoffen niet in gevoelige gebieden mogen komen.
ja. ULTIMATE PLUSTM kan op elk glad oppervlak worden aangebracht, hoewel er voorzichtig moet worden omgegaan met elektronica en/of schakelaars, zodat installatievloeistoffen niet in gevoelige gebieden mogen komen.
XPEL Film Cleaner is over het algemeen ontworpen om vuil, vuil en oliën te verwijderen uit verfbeschermingsfolie die na verloop van tijd tot vergeling leiden. Om vlekken van andere stoffen zoals insecten, vogelpoep of andere verbindingen te verwijderen, gebruikt u aceton of lakverdunner met een zachte microvezeldoek.
Hoewel de rand van de film vanuit bepaalde hoeken te zien is, merken mensen het over het algemeen niet op, tenzij ze ernaar op zoek zijn. Als de auto echter vuil is en stof en vuil zich langs de rand van de film kunnen verzamelen, zal deze meer opvallen. Zodra de auto is schoongemaakt, zal het opnieuw moeilijk te detecteren zijn, tenzij u ernaar zoekt.
De zelfherstellende heldere laag van onze ULTIMATE PLUSTM en STEALTHTM films is ontworpen om zichzelf te herstellen van wervelsporen en lichte krassen van autowasstraten, enz. Als een stuk puin helemaal door de doorzichtige laag op de film is doorgedrongen, zal het zichzelf niet genezen. De enige manier om dit op te lossen is door het stuk film te laten vervangen.
Als er bij het verwijderen lijm over is, kunt u een lijmverwijderaar voor algemeen gebruik gebruiken, vaak te vinden bij uw lokale auto-onderdelen- of huisverbeteringswinkel.
De ULTIMATE PLUSTM Line Up garantie is overdraagbaar aan een andere eigenaar met aankoopbewijs.
Nee, de film die eenmaal is aangebracht en verwijderd, kan niet opnieuw worden gebruikt.
Al onze verfbeschermingsfolies kunnen op aluminium of geborsteld metaal worden geïnstalleerd, hoewel ze het uiterlijk tot op zekere hoogte kunnen veranderen, afhankelijk van de film die u kiest. Wij raden uw installateur aan om een klein staal van de folie op het betreffende oppervlak aan te brengen om het uiterlijk te bepalen voorafgaand aan de volledige installatie.
We raden aan om onze XPEL Flawless Finish Paint Protection Film Sealant te gebruiken. Dit product is speciaal samengesteld voor gebruik met polyurethaan verfbeschermingsfolies om de maximale bescherming en glans te bieden, terwijl het geen ingrediënten bevat die na verloop van tijd verkleuring zouden veroorzaken. We raden ook XPEL Detail Spray en/of Ceramic Boost aan voor extra gladheid en reinigingsgemak.
Wassen, kitten en beschermstoffen zijn meestal ontworpen om de oppervlakte-energie van de verf te verminderen, waardoor ze gemakkelijker te reinigen zijn, enz. Een vermindering van de oppervlakte-energie vermindert het vermogen van de film om zich aan de verf te hechten en kan op lange termijn hechtingsproblemen veroorzaken. Daarom raden we over het algemeen aan om dit soort producten vóór de installatie te verwijderen. Als dit soort coatings moeten worden gebruikt, raden we aan om ze aan te brengen NA de installatie van onze verfbeschermingsfolie.
Ja, coatings kunnen op de folies worden aangebracht. Het toevoegen van een coating houdt de film niet tegen om zichzelf te genezen. Coatings kunnen een beschermende laag over de folie toevoegen, die afhankelijk van de coating verschillende eigenschappen kan bieden (Neem contact op met uw installateur of coatingbedrijf voor meer informatie). Die extra coatinglaag kan, afhankelijk van de aangebrachte coating, al dan niet zelf genezen. Zodra de coating afslijt en verslechtert, blijven de zelfherstellende eigenschappen van ULTIMATE PLUSTM en STEALTHTM behouden. Wij raden FUSION PLUSTM Ceramic Coating aan. Ons keramiek is speciaal samengesteld voor uw voertuigen verf en paint bescherming film.

Zie het diagram op de filmzorg pagina en zorg ervoor dat u een stoomboot van heat gun gebruikt om de lijm te verzachten en te verwarmen. Dit resulteert in de best mogelijke resultaten en laat weinig lijm achter. Eventuele sporen van verlaten resten kunnen worden verwijderd met elke commercieel verkregen lijmverwijderaar die veilig is voor autolak.

Wij bieden voorgesneden rocker panel dekking voor de meeste vrachtwagens en SUV’s die professioneel kunnen worden geïnstalleerd door ons onafhankelijke dealernetwerk. Bezoek onze Installer Locator voor een installateur bij u in de buurt voor een offerte. We maken ook een doe-het-zelfkit voor rockerpanelen om je rockerpanelen te beschermen. Dit product is verkrijgbaar in onze ULTIMATE PLUSTM film of onze ARMORTM film. ULTIMATE PLUSTM is onze heldere zelfherstellende verfbeschermingsfolie, terwijl ARMORTM een robuuste film is die zwart is en textuur heeft die lijkt op een spray in bedvoering.

Ja, ervan uitgaande dat u en de installateur beide comfortabel zijn met het risico, is er niets aan de film dat dit zou verhinderen. We hebben ook ontwerpen voor de meeste carrosseriepanelen op bijna elk voertuig, waardoor installatie mogelijk zou zijn zonder het voertuig te demonteren.
Ja, u kunt een vinyl bovenop de film installeren. We raden u aan om 48 uur na de installatie te wachten voordat u dit doet. U kunt de streep ook verwijderen zonder de film te beschadigen, als deze op de juiste manier wordt verwijderd.
Dit komt veel voor bij Paint Protection Film van alle merken. Het heeft te maken met het verschil in brekingsindex tussen de laag film en de lak op de auto. Het is het meest merkbaar op samengestelde gebogen oppervlakken omdat de film over deze gebieden moet worden uitgerekt om het zonder rimpels te kunnen installeren. Wanneer de film wordt uitgerekt, wordt deze iets dunner in die gebieden die het fenomeen veroorzaken dat door een gepolariseerde bril wordt gezien. Het kan ook voorkomen op vlakke oppervlakken wanneer de installateur een droogoplossing (in tegenstelling tot een slipoplossing) zoals alcohol en water moet gebruiken om de benodigde hechting aan de verf te krijgen. Dit komt door het verschil in viscositeit van de vloeistoffen en hun effect op de eigenschappen van de lijm. Gepolariseerde glazen hebben dit effect op verschillende meerlaagse oppervlakken (niet alleen verfbeschermingsfolie) gemaakt van glas of plastic.

Koplamp bescherming film

ja. Koplampbeschermingsfolie kan worden geïnstalleerd op de koplampen en mistlampen van uw auto.
Bij gebruik van de natte applicatietechniek is dit normaal. De mist is het gevolg van het verdampen van de alcohol/wateroplossing van onder het plastic. De waterdamp die wordt geproduceerd, resulteert enkele dagen in een wazig uiterlijk. De waas zal uitlogen als de damp verdwijnt.
We hebben ontdekt dat de natte installatie in de meeste gevallen de best uitziende installatie oplevert met de minste moeilijkheidsgraad. Op grotere koplampstukken zijn bellen en onjuiste uitlijning van het materiaal veel minder waarschijnlijk met behulp van de natte installatiemethode. Op kleinere stukken, zoals mistlampen, is de droge installatiemethode echter soms gemakkelijker. Dit is vooral het geval als de lamp bolvormig van vorm is.
Het is absoluut noodzakelijk dat een haardroger of warmtepistool in dit gebied wordt gebruikt om de randen af te dichten. De hitte dient twee doelen. Ten eerste helpt het de resterende alcohol / wateroplossing van onder de randen te verdampen, en ten tweede maakt het het plastic buigzamer zodat het kan contouren naar de vorm van het licht. Wees voorzichtig als u een warmtepistool gebruikt om het plastic op te warmen. Er is slechts een kleine hoeveelheid warmte nodig om het materiaal aan te brengen. Als u te veel warmte aanbrengt, kunt u het oppervlak van het plastic beschadigen.
Het verwijderingsproces is slechts een kwestie van het plastic opwarmen en afpellen. Ze hebben wat spieren nodig om ze eraf te krijgen, maar ze pellen normaal gesproken af zonder resten op de lens. Als er 1 lijm achterblijft, kan deze worden verwijderd door deze eenvoudig met uw duim te wrijven. De lijm zal dan oprollen en afrollen.

PRIMETM Automotive Raamfolie

Wij bieden een overdraagbare levenslange garantie op zowel de PRIMETM CS-, HP- als XR-serie. De garantie dekt tegen barsten, schillen, borrelen, delaminatie, vervaging en kleurverandering voor de levensduur van de film. De garantie is overdraagbaar en gaat door met de auto, zelfs in het geval dat het eigendom verandert.
Onze raamfolie is ontworpen met een zeer sterke lijm voor duurzaamheid, bij het verwijderen van de raamfolie zal de lijm niet volledig overzetten naar de film en op het glas blijven.
Wij raden u af PRIMETM Window Tint te installeren op plexiglas of kunststof ramen.
De vele voordelen van raamfolie zijn warmtereductie, oogcomfort, UV-bescherming, esthetiek en verhoogde veiligheid, privacy en energiebesparing.
Filmpercentages staan voor visuele lichttransmissie (VLT), of de hoeveelheid licht die door de film mag. Hoe lager het percentage, hoe donkerder de film. Met moderne vooruitgang in vensterfilm, kunt u grote hitteafstoting met lichtere films hebben, geen behoefte om donkere venstertint te hebben om de voordelen van de hitteafstoting te ontvangen.
Het vocht dat na installatie tussen de film en het glas achterbverblijft, kan een wazig, streepachtig, vlekkerig uiterlijk veroorzaken. Het duurt enkele dagen voordat de film volledig is genezen. Het resterende vocht zal verdampen door de film; afhankelijk van het type film kan dit proces een paar dagen of zelfs een paar maanden duren (afhankelijk van uw klimaat). Wanneer het water volledig verdampt, moeten uw ramen een uitstekende helderheid hebben.
Nee. Raamfolie is geïnstalleerd aan de binnenkant van het glas. Dit zorgt voor maximaleduurzaamheid.
Wacht na de installatie van de raamfolie een week voordat u de binnenkant van het venster waar de film is geïnstalleerd, schoonmaakt. Gebruik na een week XPEL Antistatische Raamfoliereiniger met een zachte microvezeldoek. Schraap de film nooit met een mes of reinig uw getinte ramen met iets schurend, omdat het de film zal krassen.
Wij raden u aan uw voertuigruiten ten minste 24-36 uur na installatie van de raamfolie opgerold te laten staan. Hierdoor kan de film uitharden en aan het glas hechten voordat het raam wordtverplaatst.

ja. Dezelfde zon die het interieur van uw auto opvrolijkt, kan schadelijk zijn voor stoffen, leer, dashboard en andere interieuroppervlakken. Ultraviolette stralen zijn de belangrijkste oorzaak van zowel vervaging als verslechtering. XPEL-raamfolies kunnen tot 99% van de schadelijke UV-stralen screenen die oppervlakken kunnen vervagen

RXTM Antimicrobiële film

In aanwezigheid van vocht geeft het ANTIMICROBIËLE OPPERVLAKTEBESCHERMINGsadditief geleidelijk zilverionen af, die zich sterk kunnen binden aan cellulaire enzymen van de microbe terwijl de enzymactiviteit in celwanden, membranen en nucleïnezuren wordt geremd. Microben hebben een negatieve oppervlaktelading, dus zilverionen met een positieve lading worden naar hen toe getrokken, waardoor hun elektrische balans wordt verstoord. Dit resulteert in het barsten van de celwanden, waardoor de microbe wordt vernietigd.

RXTM Antimicrobiële film kan veilig worden gereinigd met een breed scala aan fabrikanten op bleekmiddel gebaseerde en niet-op bleekmiddel gebaseerde reinigingsmiddelen, evenals Quaternary Ammonium Germicidal Wipes, van PDI, SafeTec, Steris, Jet en anderen. d.w.z. alcoholdoekjes, bleekdoekjes, kiemdodende doekjes. Vermijd waterstof per oxide.
Ja, we raden aan om XPEL Installation Gel te gebruiken voor de toepassing van de RXTM.
Vanwege de verschillende oppervlakken waarop dit kan worden aangebracht, raden we de minst agressieve reinigingsmethode aan om ervoor te zorgen dat het oppervlak niet wordt beschadigd.
De tijd kan variëren afhankelijk van het oppervlak waarop RXTM is toegepast en de klimaatomstandigheden. Zorg ervoor dat het oppervlak voor gebruik volledig is uitgehard.
We raden iets aan met een glad uniform oppervlak, zoals glas, beeldscherm, geschilderd oppervlak, enz.
Ja, RXTM kan zowel binnen als buiten worden gebruikt (niet in direct zonlicht) als RXTM correct en op de juiste oppervlakken is geïnstalleerd.
RXTM kan op dezelfde manier worden verwijderd als onze verfbeschermingsfolies, wees voorzichtig met verwijderen op verschillende substraten.
Als u op een niet-elektronisch oppervlak installeert, kunt u isopropylalcohol gebruiken om overtollige installatievloeistof te verwijderen en de randen te knijpen, om ervoor te zorgen dat ze zijn vergrendeld.
We raden het Hygiena SystemSure Plus ATP Monitoring System aan, vergezeld van Hygiena UltraSnap Surface ATP Test Device Swabs. Beide zijn online te vinden via Amazon en Hygiena.
ATP is een afkorting voor adenosinetrifosfaat en het is een organisch molecuul dat door levende cellen wordt gebruikt als hun belangrijkste energiebron. Dierlijke, plantaardige bacteriële, gist- en schimmelcelproducten en breken ATP af om verschillende biologische processen en het belangrijkste energieoverdrachtsmolecuul in de cel aan te drijven. De aanwezigheid van ATP op een oppervlak geeft aan dat het oppervlak niet voldoende is gereinigd en het potentieel heeft om bacteriële groei te herbergen en te ondersteunen. Het residu kan ook gevaarlijk materiaal bevatten, waaronder protentionele allergenen. Daarom is ATP een ideale indicator voor oppervlaktezuiverheid.
Ja, wij bieden RXTM in zowel een glanzende als matte afwerking.
Er zijn eindeloze mogelijkheden met RXTM Antimicrobial Film om op te nemen, maar niet beperkt tot: ziekenhuizen, spoedeisende zorgfaciliteiten, polikalaire chirurgiecentra, voedingsindustrie, residentiële en commerciële, en meer.
U kunt dezelfde hierboven genoemde testapparatuur gebruiken om de ATP op het oppervlak te testen, Hygiena SystemSure Plus ATP Monitoring System, vergezeld van Hygiena UltraSnap Surface ATP Test Device Swabs.
Lichte oppervlakte krassen zullen zichzelf genezen wanneer externe warmte wordt toegepast.

FUSION PLUSTM

FUSION PLUSTM maakt gebruik van Siliciumdioxide technologie. Het is een complexe chemische matrix die uniek is voor ons. Een combinatie van verschillende technologieën die zeer sterk kruisen om een sterke 9H-coating te vormen.

Onderhoudsgemak, hydrofobe eigenschappen en zelfreinigende eigenschappen.
FUSION PLUSTM wordt ondersteund door een garantie van 4 jaar. We raden aan om onze XPEL Ceramic Boost-spray te gebruiken om de afwerking te beschermen en de hydrofobe eigenschappen te verbeteren.
Ja, FUSION PLUSTM is een 9H keramische coating die krasbestendig is.
Volledige uitharding duurt ongeveer 3 dagen – volledige uitharding moet worden bereikt voordat het voertuig wordt gewassen (de tijd kan nodig zijn om uit te breiden, afhankelijk van de omstandigheden).
Ja, FUSION PLUSTM MARINE is ontworpen om uw waterscootersoppervlak te beschermen.
Nee, we bieden momenteel geen keramische coating voorvliegtuigen.
Nee, de garantie dekt als volgt: FUSION PLUSTM helpt de lakafwerking van uw voertuig te beschermen tegen oxidatie, verlies van glans, UV-schade, insecteninslagen, kleurvervaging, zure regen en verfkrijt.
Het eerste dat u moet weten, is dat de twee producten niet vergelijkbaar zijn en dus geen echte vergelijking met elkaar. Verfbeschermingsfolie biedt een urethaanlaag van bescherming tegen steensnippers en krassen. Keramische coatings, zelfs wanneer uitgehard, zijn microns dik en niet ontworpen om steensnippers te stoppen. Dat gezegd hebbende, het is een uitstekend product voor bescherming tegen milieuvervuiling zoals vogelpoep, insectendarmen en meer. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het schoonmaken van off track rubber veel gemakkelijker maakt. Om de vraag verder te beantwoorden – keramische coatings zijn voor klanten die wat basisbescherming willen, samen met verhoogde glans, glans, kleurdiepte en geweldige hydrofobe en zelfreinigende eigenschappen. PPF zijn voor de klanten die daadwerkelijke bescherming tegen steenslag en krassen willen.
Deze combo komt veel voor. De autoliefhebber is na dat best-case scenario type onderhoud. Het hebben van PPF en keramische coating houdt het voertuig beschermd tegen steenslag, wegafval en meer, terwijl het alle voordelen van een met keramiek beklede auto heeft. Die voordelen zijn hydrofobe eigenschappen, zelfreinigende en een verhoogde glans en diepte uitstraling.
De coating verbindt met het geverfde oppervlak waardoor een nieuwe functionele laag ontstaat. Door een onafscheidelijke hechting op moleculair niveau te creëren met de lak van de voertuigen krijg je een coating die niet kan worden afgewassen als een was of kit.
Als uw voertuig is beschermd met FUSION PLUSTM , wordt het ten zeerste aanbevolen om een goedgekeurde carwash-oplossing te gebruiken, zoals XPEL Rinse Free Car Wash, die is geformuleerd om het vuil in te kapselen en uw oppervlak beschermd en krasvrij te houden. XPEL Rinse Free Car Wash is getest en werkt geweldig met FUSION PLUSTM Ceramic Coating. Zodra u klaar bent met het wassen van uw voertuig, raden we u aan XPEL Ceramic Boost-spray te gebruiken voor een extra glad, hydrofoob oppervlak. We hebben ook XPEL Detail Spray voor snelle veegbeurten tussen het wassen door.
U kunt FUSION PLUSTM toepassen op de STEALTHTM film. Het zal het oppervlak niet glanzend maken; het zal de diepte van de matte afwerking verbeteren.
9H hardheid is een classificatie gebaseerd op de Pencil Hardheidstest, vaak gebruikt door fabrikanten van heldere en gepigmenteerde oppervlaktecoatings. De potloodhardheidstest wordt gebruikt om de krasbestendigheid van een coatingoppervlak te bepalen door potloden te gebruiken om het oppervlak te krassen en de krasbestendigheid te beoordelen in verhouding tot die hardheid van potloden en andere materialen van vergelijkbare hardheid.
FUSION PLUSTM is goedgekeurd om te worden geïnstalleerd op de lak- en lakbeschermingsfolie van uw voertuigen.
Nee, we bieden momenteel geen zelfherstellende coating aan. We hebben onze verfbeschermingsfolies met zelfherstellende eigenschappen.
FUSION PLUSTM GLASS is geen beschermingsfolie voor de voorruit; het voorkomt geen steenslag. Het helpt het glasoppervlak hydrofoob te maken.
We raden aan om XPEL Antistatische Glazenwasser te gebruiken.
Ja, PLASTIC & TRIM helpt vervaging door UV-stralen te voorkomen. Het verbetert en verjongt ook het plastic en trimoppervlak.
Ja, dit product is ontworpen voor de hoge temperatuur voor uw voertuigen wiel en remklauwoppervlakken.
Nee, fabrieksinterieurs mogen niet verkleuren, ons product laat het materiaal ademen, behoudt zijn natuurlijke gevoel en behoudt zijn originele uiterlijk.
FUSION PLUS Voorkomt TM BEKLEDING helpt vlekken en morsen van binnenoppervlakken te voorkomen.
FUSION PLUSTM BEKLEDING helpt uw interieuroppervlakken (stof, tapijt, leer en vinyl) te beschermen tegen morsen en vlekken. Het is geen waterdichtingscoating.
Ja, STOFFERING, kan worden gebruikt op tapijten. Alle interieurs moeten professioneel worden gereinigd voordat stoffering wordt aangebracht. Vermijd Alcantara en Suède oppervlakken.
FUSION PLUSTM MARINE helpt lelijke schade in verband met UV-stralingsveroudering en vervagende kleuren te voorkomen.
Ja, FUSION PLUSTM MARINE werkt op verf- en gelcoatoppervlakken voor de waterscooterindustrie.

Ja, u kunt FUSION PLUSTM MARINE op uw boottrailer gebruiken om het te beschermen bij het lanceren van uw waterscooter.

VISIONTM Raamfolie

Om de film volledig uit te drogen, hebben de weersomstandigheden (koud versus warm, niet-zonnig versus zonnig) invloed op de totale tijd. Er kunnen kleine waterparels zijn en een enigszins bewolkte look totdat de film volledig uitdroogt. Wij adviseren om de folie 30 dagen na installatie niet schoon te maken om veilig te zijn.
Raamfolie creëert een comfortabelere omgeving door consistente klimaatbeheersing door “koude muur” en “hot wall” problemen te elimineren. Kamers blijven comfortabeler in de zomer en winter, verminderen “hotspots”, ongeacht waar de zon schijnt.
ja. Dezelfde zon die het interieur van een kamer opvrolijkt, kan schadelijk zijn voor stoffen, meubels, kunstwerken en tapijten. Ultraviolette stralen zijn de belangrijkste oorzaak van zowel vervaging als verslechtering. Raamfolies kunnen 99% van de schadelijke UV-stralen weergeven die rijkgekleurde meubels, wandtapijten en kunstwerken kunnen vervagen. Warmte en licht spelen ook een rol bij het vervagen, maar het gebruik van raamfolie om bijna 100% UV-stralen te blokkeren, zal de levensduur van uw persoonlijke eigendom jarenlang verlengen.
Wacht na de installatie van de raamfolie tot de film is uitgehard voordat u de binnenkant van het venster waar de film is geïnstalleerd, schoonmaakt. Gebruik na een week XPEL Antistatische Raamfoliereiniger met een zachte microvezeldoek. Schraap de film nooit met een mes of reinig uw getinte ramen met iets schurend, omdat het de film zal krassen.
Filmpercentages staan voor visuele lichttransmissie (VLT), of de hoeveelheid licht die door de film mag. Hoe lager het percentage, hoe donkerder de film. Met moderne vooruitgang in vensterfilm, kunt u grote hitteafstoting met lichtere films hebben, geen behoefte om donkere venstertint te hebben om de voordelen van de hitteafstoting te ontvangen.
De vele voordelen van raamfolie zijn onder andere IR-warmtereductie, oogcomfort, UV-bescherming, esthetiek en verhoogde veiligheid, privacy en energiebesparingen.
Onze raamfolie is ontworpen met een zeer sterke lijm voor duurzaamheid, bij verwijdering van de raamfolie kan de lijm niet volledig worden overgedragen op de film en blijft deze op het glas achter. Uw installateur kan dit tijdens het installatieproces verwijderen.
Wij bieden films die u overdag privacy geven, maar de huidige raamfolieproducten bieden geen nachtelijke privacy als de lichten aan zijn in uw binnenruimte. U heeft de mogelijkheid om een decoratieve raamfolie te gebruiken, zoals onze witte vorst om ‘s nachts privacy te bereiken, hoewel u overdag en ‘s nachts niet in of uit kuntkijken.
Ja, dat doen we! Bekijk de links in de bovenstaande header voor onze VISIONTM Security Line.
Ja, we bieden beveiligingsfolie voor alle toepasselijke vensters. Neem contact op met uw lokale installateur om te zien welke beschikbare opties er zijn voor uw huis en / ofkantoor.
Wacht na de installatie van de raamfolie tot de film volledig is uithard voordat u de binnenkant van het raam waar de film is geïnstalleerd, schoonmaakt. Gebruik na een week XPEL Antistatische Raamfoliereiniger met een zachte microvezeldoek. Schraap de film nooit met een mes of reinig uw ramen met iets schurend, omdat het de film kankrassen.
Anti-graffiti folie beschermt uw glas tegen vandalisme en etsen. Mocht uw anti-graffiti folie beschadigd raken, dan kunnen wij deze eenvoudig verwijderen en vervangen door weinig tot geen schade aan uw glas. Het vervangen van anti-graffiti folie is een fractie van de kosten om glas tevervangen.
Ja, wij bieden anti-graffiti raamfolie voor uw huis en of kantoor.
Ja, wij bieden decoratieve raamfolie voor uw huis en of kantoor.
Ja, onze decoratieve folies kunnen in uw badkamer worden geïnstalleerd. Onze White Frost folie is een populaire raamfolie voor douchedeuren of ramen voor een aangepaste uitstraling en privacy.
Nee, de decoratieve film is ondoorzichtig en biedt geen zichtbaarheid bij het kijken door de film.
Nee, indien correct geïnstalleerd, zal uw installatieteam de nodige materialen en gereedschappen meenemen om rommel in uw ruimte te voorkomen.

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.