Search
Close this search box.

Nieuwe Autodealers

Maak indruk op uw klanten Met XPEL-producten.

Onze geavanceerde productlijn biedt nieuwe autodealers de ultieme kwaliteit en prestaties om uw bedrijf winstgevender te maken. In tegenstelling tot andere producten kunt u met onze lakbeschermingsfolie direct winst maken zonder dat u veel investeringen hoeft te doen.

Als u wilt dat uw bedrijf bekend staat om zijn kwaliteit, waarom dan niet een van de meest erkende namen in de auto-industrie aanbieden? Al onze producten zijn ontwikkeld met het doel 100% klanttevredenheid te bereiken. Onze toewijding aan onze klanten en de zorgvuldige afwerking van onze producten hebben het XPEL-merk zijn erkenning als de marktleider in kwaliteit en prestaties opgeleverd.

"There are many facets to this business which all have to come together to have a smooth uninterrupted workflow which XPEL ensures daily. Their DAP software is up to date with patterns for the latest makes and models. If you want want to be successful look no further."
ALEX JONES
AUTOMOBILIA AUTO SALON, USA

WIJ HELPEN UW DEALERSHIP EEN SUCCES TE MAKEN

Hier bij XPEL hebben we flink geïnvesteerd om onze familie van installateurs te helpen hun zakelijke doelen te bereiken op weg naar succes op lange termijn.

Waarom kies je voor XPEL?
XPEL Dealership Spotlight:
Willis Auto Campus
Des Moines, Iowa, USA

DE SLEUTEL TOT GOEDE CONCURRENTIE

Ongeëvenaarde training

De hoogste kwaliteit van autobescherming begint met een perfecte installatie. Als onderdeel van de XPEL-familie hebben nieuwe autodealers on-demand toegang tot een van de meest uitgebreide training- en installatieprogramma’s in de branche. Onze professionals kunnen uw verkoopteam trainen, u door moeilijke installaties leiden en uw team ter plaatse trainen. Uiteraard kunt u als aankomend installateur ook terecht bij ons trainingscentrum in Tilburg.

 

Software op maat

Revolutionaire producten vereisen revolutionaire software. Ons DAP is intern ontworpen om u in staat te stellen alle voertuigen in de database perfect te  onderhouden, de materiaalefficiëntie te maximaliseren en snij-afval te verminderen. De variabele geometrie van XPEL maakt een ongekend niveau van aanpassing aan elk patroon in onze database mogelijk.

Revolutionaire producten

XPEL is er trots op een van de innovators te zijn in de auto-industrie. De zelfherstellende technologie en de naadloze pasvorm van onze ULTIMATE PLUSTM-lijn veranderen de bescherming van auto’s voor altijd. Ons bedrijf is uitsluitend gericht op het ontwikkelen van geavanceerde producten die uw investering beschermen.

Superieure kwaliteit

XPEL staat synoniem voor kwaliteit in de lakbeschermingsindustrie. Geen enkel ander merk heeft zo’n uitgebreid ontwerp- en testproces. Onze patronen worden met de hand ontwikkeld, digitaal weergegeven in onze aangepaste software en vervolgens tot zeven keer getest op het voertuig. Dit alles gesteund door onze uitgebreide garanties.

VRAAG MEER INFO AAN

Heeft u een vraag over XPEL Oplossingen?
Gebruik het onderstaande contactformulier:

Verplichte velden aangegeven met een *

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.