Informatie voor autodealers.

Wat heeft de grootste impact op een verkoop? De eerste indruk. Je ziet het iedere keer weer. De twinkeling in de ogen van klanten als ze een nieuwe auto zien met imponerende showroomglans. Maar je weet ook: die glans verdwijnt, omdat een auto in gebruik snel vies wordt. En wellicht ontstaat hier en daar een kras. Wat nou als je jouw klanten kunt helpen de beleving van die eerste indruk voor altijd te behouden? Maak kennis met XPEL!

Over XPEL

XPEL is de innovator van de lakbeschermingsindustrie. Wij maken lakbeschermingsproducten
van superieure kwaliteit. Zo biedt onze zelfherstellende ULTIMATE PLUSTM lakbeschermingsfolie langdurige bescherming aan de autolak en laat krassen automatisch verdwijnen.

Verkooptraining en altijd ondersteuning

Met XPEL verhoog je de kwaliteit van je diensten. Door je klanten nóg betere lakbescherming te bieden, creëer je vertrouwen en verhoog je de klanttevredenheid. Als onderdeel van de XPEL-familie krijg je direct toegang tot het meest uitgebreide installatieprogramma en training in de lakbeschermingsindustrie. Onze XPEL-professionals brengen jouw salesteam op de hoogte van al onze producten en de mogelijkheden die ze bieden voor je klanten. Daarnaast ontvangt jouw team 24 uur per dag ondersteuning voor alle vragen rondom XPEL.

Producten

De beste lakbescherming tegen krassen en vuil. De duurzame folie heeft een revolutionaire zelfherstellende werking. Krassen verdwijnen automatisch, waardoor jouw auto altijd glanst als nieuw.
Is die glimmende glans van een nieuwe auto niets voor jou? Ga dan voor een matte look met STEALTHTM SATIN!
Autoruitfolie met meerlaagse nanodeeltjes blokkeert schadelijke uv-straling en houdt je auto altijd lekker koel.
Onze hydrofobe en vuilafstotende keramische coating beschermt je wagen tegen water, olie, stof en vuil. Ook te combineren met ULTIMATE PLUSTM!

Autodealer informatiepakket

JA

ik wil meer informatie
Verplichte velden aangegeven met een *
Meer weten? Neem contact op met XPEL   +31 13 467 55 47

XPEL BV

Henri Blomjousstraat 10
5048 AG Tilburg

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.