Informatie voor autodealers.

Wat heeft de grootste impact op een verkoop? De eerste indruk. Je ziet het iedere keer weer. De twinkeling in de ogen van klanten als ze een nieuwe auto zien met imponerende showroomglans. Maar je weet ook: die glans verdwijnt, omdat een auto in gebruik snel vies wordt. En wellicht ontstaat hier en daar een kras. Wat nou als je jouw klanten kunt helpen de beleving van die eerste indruk voor altijd te behouden? Maak kennis met XPEL!

Over XPEL

XPEL is de innovator van de lakbeschermingsindustrie. Wij maken lakbeschermingsproducten
van superieure kwaliteit. Zo biedt onze zelfherstellende ULTIMATE PLUSTM lakbeschermingsfolie langdurige bescherming aan de autolak en laat krassen automatisch verdwijnen.

Verkooptraining en altijd ondersteuning

Met XPEL verhoog je de kwaliteit van je diensten. Door je klanten nóg betere lakbescherming te bieden, creëer je vertrouwen en verhoog je de klanttevredenheid. Als onderdeel van de XPEL-familie krijg je direct toegang tot het meest uitgebreide installatieprogramma en training in de lakbeschermingsindustrie. Onze XPEL-professionals brengen jouw salesteam op de hoogte van al onze producten en de mogelijkheden die ze bieden voor je klanten. Daarnaast ontvangt jouw team 24 uur per dag ondersteuning voor alle vragen rondom XPEL.

OVER XPEL

Wij zijn XPEL. Bescherm alles! Wij zijn de innovators van de lakbeschermingsindustrie. En daar zijn we trots op.

INSTALLATEURZOEKER

XPEL werkt wereldwijd samen met autodealers en installateurs. Wij bieden de installateurs en autodealers in ons netwerk volledige ondersteuning.

XPEL-INSTALLATEURS

Word gecertificeerd XPEL-installateur, breid uw aanbod uit en verhoog uw omzet met de lakbeschermingsproducten van XPEL.

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.