Autolak beschermingsfolie

Leid je leven vol passie. Volg jouw drive om er alles uit te halen.
Op je werk én in je vrije tijd. Hoe je dat invult, is voor iedereen anders. De een leeft op bij het ervaren van totale controle. De ander doet graag alles voor en met anderen.

Wat jouw route ook is: XPEL geeft je de ruimte om vol gas voor jouw passie te gaan. Haal het maximale uit jezelf én je auto. Op ieder terrein. In iedere omstandigheid. Stel jouw wagen met een gerust hart op de proef. Maak je geen zorgen over krassen en vuil, want dankzij XPEL blijft jouw lak er altijd nieuw uitzien.

ULTIMATE PLUSTM

De wereld is jouw avontuur. Laat zorgen over je auto je niet in de weg staan. ULTIMATE PLUSTM biedt de beste lakbescherming tegen krassen en vuil. De duurzame folie heeft een revolutionaire zelfherstellende werking. Krassen verdwijnen automatisch, waardoor jouw auto altijd glanst als nieuw.

STEALTHTM

Deze folie geeft jouw auto een stoere, satijnen uitstraling met dezelfde beschermende eigen-schappen als onze revolutionaire ULTIMATE PLUSTM. De beschermlaag herstelt krassen uit zichzelf na verwarming door bijvoorbeeld de zon. Bovendien is het wassen van je auto met STEALTHTM SATIN net zo eenvoudig als een wasbeurt van een auto zonder lakbeschermings-folie.

FUSION PLUSTM

Better safe than sorry? Combineer onze ULTIMATE PLUSTM of STEALTHTM met FUSION PLUSTM kera-mische coating voor maximale langdurige bescherming. De hydrofobe en vuilafstotende coating beschermt je auto tegen water, olie, stof en vuil. Zo ben je nóg beter bestand tegen de elementen. En je hoeft je auto ook minder vaak te wassen!

PRIMETM XR

De zomers worden steeds warmer. De zon feller. Maar niemand houdt ervan om in een warme auto te stappen. Onze PRIMETM XR autoruitfolie is warmtewerend. Meerlaagse keramische nano-deeltjes in de folie blokkeren tot wel 98 procent van de infrarode zonnestralen. Op die manier blijft je auto altijd lekker koel.

Voorkant - Gedeeltelijk

Voorkant - Geheel

Onderkant

Product eigenschappen

XPEL staat voor revolutionaire beschermingsproducten van superieure kwaliteit. Wat maakt onze producten tot de beste in de markt? Ontdek de unieke eigen-schappen van ULTIMATE PLUSTM, FUSION PLUSTM en PRIMETM XR PLUS.

Zelfherstellend

Kleine krassen herstellen vanzelf wanneer de folie wordt verwarmd.

Vlekbestendig

Nooit meer last van roet, vogelpoep, geplette insecten of luchtvervuiling die de autolak aantasten

Tien jaar garantie

Uw auto blijft de komende jaren in topconditie met onze langdurige garantie op vergelen en uitdrogen.

Spiegelglad

Geen waarneembaar verschil tussen de folie en de fabriekslak.

Duurzaam

ULTIMATE PLUSTM biedt langdurige inslag-bescherming tegen alles wat u op de weg tegenkomt.

Hydrofobe formule

FUSION PLUSTM brengt een water- en vetafstotende laag aan over de lak. Water, olie, vuil en bijtende materialen – zoals boomhars – blijven op die manier niet plakken.

Meer diepte,
meer glans

Behoud de ‘showroom-glans’ van uw auto. Nooit meer lakcorrecties en car detailing.

Eenvoudig schoon
te maken

Dankzij de gladde coating hoeft u uw auto minder vaak te wassen. Dat betekent dus
minder kosten!

Vier jaar garantie

We garanderen de werking van FUSION PLUSTM tot vier jaar na het aanbrengen ervan, mits jaarlijks onderhouden door uw installateur.

Superieure hitteafstoting

PRIMETM XR PLUS autoruit-folie blokkeert tussen de 92% en 98% van de infrarode zonnestraling. Zo blijft uw interieur koel en verbetert de brandstofefficiëntie doordat de airco minder hard hoeft te werken.

Bescherming
tegen uv-stralen

PRIMETM XR PLUS blokkeert effectief tot wel 99 procent van de schadelijke uv-stralen die kunnen leiden tot talloze vormen van huid-aandoeningen, voor-tijdige veroudering en schade aan de huidcellen.

Kristalhelder signaal

PRIMETM XR PLUS autoruit-folie blokkeert nooit de signalen van uw radio, smartphone of bluetooth. Zo heeft u altijd het beste ontvangst.

Challenge your drive

’’

No risk

Ik houd wel van een uitdaging. In mijn werk, maar ook in mijn vrije tijd. Mijn recept voor succes? Ik ben altijd goed voorbereid. En dat is precies waarom ik vertrouw op XPEL. Het geluid van steeninslag boeit me niet. En vogels kunnen poepen wat ze willen. Ik maak me er geen zorgen meer om.  Dankzij de ULTIMATE PLUSTM beschermingsfolie loop ik geen risico meer en blijft mijn auto er altijd gloednieuw uitzien. Dat weet ik zeker.

Thomas

’’

’’

No sweat

Niets is fijner dan met je vrienden de natuur in, samen mountainbiken. De strijd aangaan met de elementen. Én met mijn nieuwe auto het bos in crossen. Geen zorgen, hij kan het hebben. Dankzij de lakbeschermfolie van XPEL geniet ik met een gerust hart van mijn leven. Ik ben misschien niet in topconditie, maar mijn auto wel. En door XPEL weet ik zeker dat het zo blijft.

Peter

’’

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.