Lakbeschermingsfolie

Gedeeltelijke voorkant

Motorkap en spatborden 18″ – 24″ hoogte.

Voorbumper. Koplampen en zijspiegels.

Complete voorkant

Volledige motorkap en spatborden. Voorbumper.

Koplampen en zijspiegels.

Complete auto

Elk blootliggend gelakt oppervlak.

STEALTHTM Satin

Met een unieke satijnen afwerking helpt STEALTH bij de meeste vlakke verfklussen in de fabriek en verdwijnt vrijwel op de meeste oppervlakken. Met een afwerking die gelijkmatig glad is, kunt u STEALTH toevoegen aan uw matte of glanzende verfbeurt voor een unieke satijnen afwerking.

FUSION PLUSTM Ceramic Coating

FUSION PLUSTM keramische coatings hechten zich op moleculair niveau om oppervlakken af te dichten en te beschermen tegen omgevingsverontreinigingen, schadelijke UV-stralen en insectenzuren. FUSION PLUS biedt ook weerstand tegen lichte krassen en vervaging.

PRIMETM Automotive Window Tint

Van de nieuwste, hoogwaardige nano-keramische, high-performance metallic hybride, en zelfs traditionele geverfde venstertintopties, er is een PRIME™-film voor elke toepassing. Het presteert beter dan andere soorten tinten om u comfortabel en beschermd te houden. Alle PRIME Window Tint wordt gedekt door een levenslange overdraagbare garantie.

Geïnteresseerd? Laat ons team contact met u opnemen.

Verplichte velden aangegeven met een *

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.