Door de modder, over een stoffig buitenweggetje of door een gigantische plas.

Met FUSION PLUSTM keramische coating maakt het niet uit hoe veel je jouw auto uitdaagt.
De water- en vuilafstotende coating beschermt je lak tegen vuil en lichte krassen.

FUSION PLUSTM laat jouw auto stralen als nieuw!

FUSION PLUSTM keramische coating biedt jouw lak een ongeëvenaarde glans, water- en vuilafstotende bescherming en verbeterde krasbestendigheid. Al na slechts één keer aanbrengen.

Bescherming tegen hars en vogelpoep

FUSION PLUSTM creëert een water- en vuilafstotende laag over de autolak. De coating beschermt je auto zo tegen de schadelijke effecten van water, olie en bijtende materialen, zoals boomhars en vogelpoep. De gladde, niet-klevende coating geeft extra diepte aan je lakkleur en zorgt ervoor dat je jouw auto minder vaak hoeft te wassen. Dat scheelt je weer kosten voor een wasbeurt! XPEL garandeert de werking van FUSION PLUSTM tot maar liefst vier jaar na het aanbrengen ervan, mits jaarlijks onderhouden door jouw installateur.

Combinatie met ULTIMATE PLUSTM

Combineer FUSION PLUSTM keramische coating met onze ULTIMATE PLUSTM lakbeschermingsfolie voor een nóg langdurigere bescherming tegen alles wat je op de weg tegenkomt. Je hebt twee opties: breng de coating uitsluitend aan over met ULTIMATE PLUSTM beschermde delen. Of breng de water- en vuilafstotende keramische coating aan op je volledige auto voor een optimaal gebruikersgemak.

Bekijk ook onze
andere producten

De beste lakbescherming tegen krassen en vuil. De duurzame folie heeft een revolutionaire zelfherstellende werking. Krassen verdwijnen automatisch, waardoor jouw auto altijd glanst als nieuw.
Is die glimmende glans van een nieuwe auto niets voor jou? Ga dan voor een matte look met STEALTHTM SATIN!
Autoruitfolie met meerlaagse keramische nanodeeltjes blokkeert schadelijke uv-straling en houdt je auto altijd lekker koel.

Product eigenschappen

XPEL staat voor revolutionaire beschermingsproducten van superieure kwaliteit. Wat maakt onze producten tot de beste in de markt? Ontdek de unieke eigenschappen van FUSION PLUSTM.

Hydrofobe formule

FUSION PLUSTM brengt een water- en vetafstotende laag aan over de lak. Water, olie, vuil en bijtende materialen – zoals boomhars – blijven op die manier niet plakken.

Meer diepte, meer glans

Behoud de ‘showroomglans’ van uw auto. Nooit meer lakcorrecties en car detailing.

Eenvoudig schoon
te maken

Dankzij de gladde coating hoef je jouw auto minder vaak te wassen. Dat betekent dus minder kosten!

Vier jaar garantie

We garanderen de werking
van FUSION PLUSTM tot vier jaar
na het aanbrengen ervan, mits
jaarlijks onderhouden door uw
installateur.

Challenge your drive

’’

No risk

Ik houd wel van een uitdaging. In mijn werk, maar ook in mijn vrije tijd. Mijn recept voor succes? Ik ben altijd goed voorbereid. En dat is precies waarom ik vertrouw op XPEL. Het geluid van steeninslag boeit me niet. En vogels kunnen poepen wat ze willen. Ik maak me er geen zorgen meer om.  Dankzij de ULTIMATE PLUSTM beschermingsfolie loop ik geen risico meer en blijft mijn auto er altijd gloednieuw uitzien. Dat weet ik zeker.

Thomas

’’

’’

No sweat

Niets is fijner dan met je vrienden de natuur in, samen mountainbiken. De strijd aangaan met de elementen. Én met mijn nieuwe auto het bos in crossen. Geen zorgen, hij kan het hebben. Dankzij de lakbeschermfolie van XPEL geniet ik met een gerust hart van mijn leven. Ik ben misschien niet in topconditie, maar mijn auto wel. En door XPEL weet ik zeker dat het zo blijft.

Peter

’’

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.