Vanaf de dag dat XPEL werd opgericht, hebben we ernaar gestreefd om de best mogelijke producten, diensten en ondersteuning te bieden aan zowel klanten als installateurs. Met een uitgebreid aanbod voor auto-, watervoertuigen-, thuis- en kantoortoepassingen is er zeker een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

De zelfherstellende technologie en naadloze pasvorm van ULTIMATE PLUSTM Paint Protection Film heeft de markt voor autobescherming voor altijd veranderd.

FUSION PLUSTM Keramische coating biedt hydrofobe bescherming en ongeëvenaarde glans. En PRIMETM XR PLUS Autoruitfolie houdt tot 99 procent van de warmte buiten.

Uitgebreide database met filmpatronen
Onze producten zijn uitvoerig getest en hebben zich ruimschoots bewezen. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Met een wereldwijd netwerk van installateurs – bestaande uit zelf opgeleide technici – garanderen wij een nauwkeurige plaatsing van onze producten.

Onze DAP-software is de grootste en meest uitgebreide database met filmpatronen ter wereld. Dit betekent dat onze gecertificeerde plaatsers vrijwel elke auto snel en efficiënt kunnen voorzien van ULTIMATE PLUSTM Lakbeschermingsfolie of PRIMETM XR Autoruitfolie.

INSTALLATEURZOEKER

XPEL werkt wereldwijd samen met autodealers en installateurs. Wij bieden de installateurs en autodealers in ons netwerk volledige ondersteuning.

XPEL-INSTALLATEURS

Word gecertificeerd XPEL-installateur, breid uw aanbod uit en verhoog uw omzet met de lakbeschermingsproducten van XPEL.

DEALER WORDEN

Verkoop- en installatietraining. Marketingondersteuning. Toegang tot gecertificeerde installateurs. En nog veel meer. Sluit u aan bij XPEL

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.