De zomers worden warmer. Maar jouw auto niet! PRIMETM XR PLUS Autoruitfolie houdt hitte en uv-straling buiten. Een unieke samenstelling van keramische nanodeeltjes zorgt ervoor dat jouw auto minder snel opwarmt als hij in de zon staat en vervolgens sneller afkoelt als je gaat rijden.

PRIMETM XR PLUS Autoruitfolie houdt pottenkijkers buiten, maar belangrijker nog:

de hitte ook! De autoruitfolie blokkeert tussen de 92% en 98% van de infrarode zonne-straling. Dankzij PRIMETM XR PLUS blijft uw auto altijd heerlijk koel.

Bescherming tegen hitte en uv-straling

De gepatenteerde mix van keramische nanodeeltjes blokkeert de zonnehitte uiterst effectief.
Ook houdt onze autoruitfolie schadelijke uv-straling buiten. Dat vermindert de kans op verschillende huidaandoeningen en behoudt het interieur van de auto van veroudering of verkleuring .In tegenstelling tot andere autoruitfolies zorgt de keramische nanodeeltjestechnologie van PRIMETM XR PLUS ervoor dat de signalen van uw smartphone, bluetooth of radio nooit worden verstoord.

Geen krassen en vuil meer

Naast een koele auto ook uw lak beschermen? ULTIMATE PLUSTM Lakbeschermingsfolie zorgt voor een ongekende lakbescherming: zelfherstellend, naadloos en duurzaam. Combineer dit met FUSION PLUSTM Ceramische Coating en niets staat u nog in de weg om optimaal van uw auto te genieten.

Bekijk ook onze
andere producten

De beste lakbescherming tegen krassen en vuil. De duurzame folie heeft een revolutionaire eigenschap: zelfheling. Krassen verdwijnen automatisch, waardoor uw auto altijd glanst als nieuw.
Is die glimmende glans van een nieuwe auto niets voor u? Ga dan voor een matte look met STEALTHTM SATIN!
Onze hydrofobe en vuilafstotende keramische coating beschermt uw auto tegen water, olie, stof en vuil. Ook te combineren met ULTIMATE PLUSTM!

Product eigenschappen

XPEL staat voor revolutionaire beschermingsproducten van superieure kwaliteit. Wat maakt onze producten tot de beste in de markt? Ontdek de unieke eigenschappen van PRIMETM XR PLUS.

Superieure Warmtewering

PRIMETM XR PLUS Autoruitfolie blokkeert tussen de 92 en 98 procent van de infrarode zonnestraling. Zo blijft uw interieur koel en verbetert de brandstof-efficiëntie.

Bescherming tegen uv-stralen

PRIMETM XR PLUS blokkeert effectief tot wel 99 procent van de schadelijke uv-stralen die kunnen leiden tot talloze vormen van huidaandoeningen, voortijdige veroudering en schade aan de huidcellen.

Kristalhelder signaal

PRIMETM XR PLUS autoruitfolie blokkeert nooit de signalen van uw radio, smartphone of bluetooth. Zo heeft u altijd de beste ontvangst.

Challenge your drive

’’

No risk

Ik houd wel van een uitdaging. In mijn werk, maar ook in mijn vrije tijd. Mijn recept voor succes? Ik ben altijd goed voorbereid. En dat is precies waarom ik vertrouw op XPEL. Het geluid van steeninslag boeit me niet. En vogels kunnen poepen wat ze willen. Ik maak me er geen zorgen meer om.  Dankzij de ULTIMATE PLUSTM beschermingsfolie loop ik geen risico meer en blijft mijn auto er altijd gloednieuw uitzien. Dat weet ik zeker.

Thomas

’’

’’

No sweat

Niets is fijner dan met je vrienden de natuur in, samen mountainbiken. De strijd aangaan met de elementen. Én met mijn nieuwe auto het bos in crossen. Geen zorgen, hij kan het hebben. Dankzij de lakbeschermfolie van XPEL geniet ik met een gerust hart van mijn leven. Ik ben misschien niet in topconditie, maar mijn auto wel. En door XPEL weet ik zeker dat het zo blijft.

Peter

’’

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.