Met uw auto de bossen in om te mountainbiken met vrienden. Of even vol gas geven, omdat uw weekend is begonnen na een lange werkweek. Wat uw motivatie ook is om uw auto uit te dagen: zorgen over uw auto mogen u daarbij niet in de weg staan. ULTIMATE PLUS Lakbeschermingsfolie geeft u zekerheid. Altijd. De onzichtbare en zelfherstellende folie beschermt uw autolak langdurig tegen krassen, vuil en aanslag.

ULTIMATE PLUSTM

BESCHERMING TEGEN ALLES WAT U MAAR KUNT BEDENKEN

In 2011 brachten wij een revolutie teweeg in de sector met ‘s werelds eerste zelfherstellende lakbeschermingsfolie. ULTIMATE PLUSTM legt de lat opnieuw hoger met zijn ongeëvenaarde hoogglansafwerking en verbeterde impactbescherming. ULTIMATE PLUSTM is ontwikkeld om u de gemoedsrust te geven die u op de weg nodig hebt. Het beschermt de lak van uw auto tegen steenslag, olie, insectenzuren, vogelpoep en geeft lakschilfers geen kans.

Kenmerken

Warmtegeactiveerde zelfherstellende toplaag

ULTIMATE PLUS is gemaakt van een elastomeer polyurethaan en herstelt lichte krassen en swirls vanzelf door de folie licht te verwarmen.

Vergeeld niet

Onze gepatenteerde foliesamenstelling vergeelt niet door blootstelling aan uv-straling, zodat beschermde oppervlakken nauwelijks waarneembaar zijn.

Bestand tegen verkleuring en vlekken

Maak u geen zorgen over spikkels, vlekken of klodders door vervuilende stoffen. ULTIMATE PLUS is vlekbestendig en behoudt zijn helderheid onder de zwaarste omstandigheden.

Bestand tegen slijtage

Voorkom steenslag, deukjes en krassen in de lak en zorg dat uw auto er nog net zo goed uitziet als op de dag dat hij van de band rolde.

Edge Seal-technologie

Loslaten en delaminatie behoren tot het verleden. Onze kenmerkende randafsluitingstechnologie zorgt ervoor dat de folie vast blijft zitten en dat oppervlakken beschermd blijven tegen verontreinigingen.

KENMERKEN

Zelfherstellend

Bij blootstelling aan warmte verdwijnen kleine krassen en swirlsporen na verloop van tijd door de verbeterde eigenschappen van de blanke lak.

Vlekbestendig

Straatvuil, vogelpoep, insectenpoep en luchtvervuiling zullen de folie nooit vlekkerig of geel maken, in tegenstelling tot kwalitatief mindere alternatieven.

Garantie

Ontwikkeld om lang mee te gaan. ULTIMATE PLUS heeft een uitgebreide garantie van 10 jaar, zodat uw auto er jarenlang op zijn best uitziet.

Spiegelgladde finish

Geen waarneembaar verschil tussen de folie en de fabriekslak.

XPEL DAP

ULTIMATE PLUSTM is geoptimaliseerd voor precisie en werkt naadloos samen met DAP, onze uitgebreide foliepatronendatabase.

Duurzaamheid

ULTIMATE PLUS biedt superieure impactbescherming tegen alles wat u maar tegen kunt komen onderweg.

Geïnteresseerd? Laat ons team contact met u opnemen.

Verplichte velden aangegeven met een *

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.