Met uw auto de bossen in om te mountainbiken met vrienden. Of even vol gas even, omdat uw weekend is begonnen na een lange werkweek. Wat uw motivatie ook is om uw auto uit te dagen: zorgen over uw auto moeten u niet in de weg staan. ULTIMATE PLUSTM Lakbeschermingsfolie geeft u zekerheid. Altijd. De onzichtbare en zelfherstellende folie beschermt uw autolak langdurig tegen krassen en vuil.
De geavanceerde ULTIMATE PLUSTM lakbeschermingsfolie zorgt ervoor dat steenslag, vuil, geplette insecten en vogelpoep geen kans maken. Uw auto ziet er altijd als nieuw uit! De folie onderscheidt zich in de markt dankzij de unieke herstellende werking. Kleine krassen verdwijnen vanzelf wanneer de folie wordt opgewarmd, bijvoorbeeld door de zon.

Tien jaar garantie

Door XPEL Gecertificeerd installateurs brengen ULTIMATE PLUSTM naadloos aan met behulp van onze speciale software. Zo ziet u nooit verschil tussen de folie en de fabriekslak. Doordat ULTIMATE PLUSTM extreem duurzaam is, geeft de folie langdurige inslagbescherming. XPEL biedt maar liefst tien jaar garantie tegen verkleuring en het uitdrogen van de folie. Uw auto blijft de komende jaren dus in topconditie!

Gedeeltelijk folie aanbrengen?

U kiest zelf op welke delen van uw auto u de folie wilt laten aanbrengen.
Er zijn verschillende opties om uw auto optimaal te beschermen.
Bekijk de mogelijkheden van gedeeltelijk folie aanbrengen.

Bekijk ook onze
andere producten

Is die glimmende glans van een nieuwe auto niets voor u? Ga dan voor een matte look met STEALTHTM SATIN!

Onze hydrofobe en vetafstotende coating beschermt uw wagen tegen water, olie, stof en vuil. Combineer met Ultimate PlusTM!

Autoruitcoating met meerlaagse nanodeeltjes blokkeert uv-straling en houdt uw auto altijd lekker koel.

KOSTEN INDICATIE

Wilt u weten wat het kost om uw auto te voorzien van ULTIMATE PLUSTM?

Ga naar de online calculator.

Product eigenschappen

XPEL staat voor revolutionaire beschermings-producten van superieure kwaliteit. Wat maakt onze producten tot de beste in de markt? Ontdek de unieke eigenschappen van ULTIMATE PLUSTM.

Zelfherstellend

Kleine krassen herstellen vanzelf wanneer de folie wordt verwarmd.

Vlekbestendig

Nooit meer last van roet, vogelpoep, geplette insecten of luchtvervuiling die de autolak aantasten

Tien jaar garantie

Uw auto blijft de komende jaren in topconditie met onze langdurige garantie op vergelen en uitdrogen.

Spiegelglad

Geen waarneembaar verschil tussen de folie en de fabriekslak.

Duurzaam

ULTIMATE PLUSTM biedt langdurige inslagbescherming tegen alles wat u op de weg tegenkomt.

Challenge your drive

’’

No risk

Ik houd wel van een uitdaging. In mijn werk, maar ook in mijn vrije tijd. Mijn recept voor succes? Ik ben altijd goed voorbereid. En dat is precies waarom ik vertrouw op XPEL. Het geluid van steeninslag boeit me niet. En vogels kunnen poepen wat ze willen. Ik maak me er geen zorgen meer om.  Dankzij de ULTIMATE PLUSTM beschermingsfolie loop ik geen risico meer en blijft mijn auto er altijd gloednieuw uitzien. Dat weet ik zeker.

Thomas

’’

’’

No sweat

Niets is fijner dan met je vrienden de natuur in, samen mountainbiken. De strijd aangaan met de elementen. Én met mijn nieuwe auto het bos in crossen. Geen zorgen, hij kan het hebben. Dankzij de lakbeschermfolie van XPEL geniet ik met een gerust hart van mijn leven. Ik ben misschien niet in topconditie, maar mijn auto wel. En door XPEL weet ik zeker dat het zo blijft.

Peter

’’

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.