Lakbescherming op delen van de auto

Laat je hond in je auto klauteren. Zet je mountainbike zonder na te denken op het dak. Parkeer je auto zorgeloos onder een boom. Laat niets je tegenhouden om volledig van je auto te genieten! Dat kan door alleen lakbeschermingfolie aan te brengen op die delen van je auto die het meest te verduren hebben.

Door je auto gedeeltelijk te voorzien van XPEL ULTIMATE PLUS Lakbeschermingsfolie ben je zeker van een krasvrije lak op de plekken waar het écht nodig is. Op de rest van de lak kun je vervolgens FUSION PLUS Keramische Coating laten aanbrengen. Zo bescherm je jouw lak tegen de elementen én bespaar je kosten.

Voorkant - Gedeeltelijk

De voorkant van de auto is het meest kwetsbaar voor krassen en steenslag. De gedeeltelijke lakbeschermingsfolie biedt uitkomst.  Het aanbrengen is een makkelijke en betaalbare optie door de XPEL pre-cut-folie-kits.

Achterkant

De achterkant van uw auto heeft het soms zwaar te verduren. Honden, koffers, boodschappen, fietsendragers of uw golfkarretje maken makkelijk krassen.
De gedeeltelijke lakbeschermingsfolie biedt uitkomst. Het aanbrengen is een makkelijke en betaalbare optie door de XPEL pre-cut-folie-kits.

Onderkant

De onderkant van uw auto is kwetsbaar voor steenslag en krassen. De gedeeltelijke lakbeschermingsfolie biedt uitkomst. Het aanbrengen is een makkelijke en betaalbare optie door de XPEL pre-cut-folie-kits.

Product eigenschappen

XPEL staat voor revolutionaire beschermingsproducten van superieure kwaliteit. Wat maakt onze producten tot de beste in de markt? Ontdek de unieke eigen-schappen van ULTIMATE PLUS, FUSION PLUS en PRIME.

Zelfherstellend

Kleine krassen herstellen vanzelf wanneer de folie wordt verwarmd.

Vlekbestendig

Nooit meer last van roet, vogelpoep, geplette insecten of luchtvervuiling die de autolak aantasten

Tien jaar garantie

Jouw auto blijft de komende jaren in topconditie met onze langdurige garantie op vergelen en uitdrogen.

Spiegelglad

Geen waarneembaar verschil tussen de folie en de fabriekslak.

Duurzaam

ULTIMATE PLUS biedt langdurige inslag-bescherming tegen alles wat je op de weg tegen-komt.

Hydrofobe formule

FUSION PLUS brengt een water- en vetafstotende laag aan over de lak. Water, olie, vuil en bijtende materialen – zoals boomhars – blijven op die manier niet plakken.

Meer diepte, meer glans

Behoud de ‘showroom-glans’ van uw auto. Nooit meer lakcorrecties of car detailing.

Eenvoudig schoon
te maken

Dankzij de gladde coating hoef je jouw auto minder vaak te wassen. Dat betekent dus minder kosten!

Vier jaar garantie

We garanderen de werking van FUSION PLUS tot vier jaar na het aanbrengen ervan, mits jaarlijks onderhouden door uw installateur.

Superieure warmtewering

PRIME XR PLUS autoruit-folie blokkeert tussen de 92% en 98% van de infrarode zonnestraling.
Zo blijft jouw interieur koel en verbetert de brandstofefficiëntie.

Bescherming
tegen uv-stralen

PRIME XR PLUS blokkeert effectief tot wel 99 procent van de schade-lijke uv-stralen die kunnen leiden tot talloze vormen van huidaandoeningen, voortijdige veroudering en schade aan de huidcellen.

Kristalhelder signaal

PRIME XR PLUS autoruit-folie blokkeert niet de signalen van je radio, smartphone of bluetooth. Zo heb je altijd het beste ontvangst.

Challenge your drive

’’

No risk

Ik houd wel van een uitdaging. In mijn werk, maar ook in mijn vrije tijd. Mijn recept voor succes? Ik ben altijd goed voorbereid. En dat is precies waarom ik vertrouw op XPEL. Het geluid van steeninslag boeit me niet. En vogels kunnen poepen wat ze willen. Ik maak me er geen zorgen meer om. Dankzij de ULTIMATE PLUS beschermfolie loop ik geen enkel risico en blijft mijn auto er altijd gloednieuw uitzien. Dat weet ik zeker.

Thomas

’’

’’

No sweat

Niets is fijner dan met je vrienden de natuur in, samen mountainbiken. De strijd aangaan met de elementen. Én met mijn nieuwe auto het bos in crossen. Geen zorgen, hij kan het hebben. Dankzij de lakbeschermfolie van XPEL geniet ik met een gerust hart van mijn leven. Ik ben misschien niet in topconditie, maar mijn auto wel. En door XPEL weet ik zeker dat het zo blijft.

Peter

’’

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.