Search
Close this search box.

Professionele Installateurs

GEEF DE MENSEN WAT ZE WILLEN - XPEL IS DE KEUZE VAN DE LIEFHEBBER.

Met een focus op het leiden van de industrie hebben onze XPEL-producten de manier waarop het publiek denkt over hoogwaardige bescherming en precisie folie installaties opnieuw gedefinieerd. Met de roots in patroonontwerp en softwareontwikkeling zijn we gedreven om de winstgevendheid van onze professionele installateurs te verhogen en het rendement te maximaliseren. Als uitvinders van ‘s werelds eerste zelfherstellende lakbeschermingsfolie hebben we een revolutie teweeg gebracht in de manier waarop mensen denken over slimme oppervlaktetechnologie. Wij staan klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze geavanceerde automotive, residentiële- en commerciële raamfolies, lakbeschermingsfolies, installatie tools, onderhoudsproducten en de meest uitgebreide trainingsprogramma’s in de industrie.

"There are many facets to this business which all have to come together to have a smooth uninterrupted workflow which XPEL ensures daily. Their DAP software is up to date with patterns for the latest makes and models. If you want want to be successful look no further."
ALEX JONES
AUTOMOBILIA AUTO SALON

WIJ ZORGEN VOOR UW SUCCES

Bij XPEL hebben we veel geïnvesteerd om onze familie van professionele installateurs te helpen hun bedrijfsdoelen te bereiken op weg naar succes op lange termijn.

 

VOORDELEN VAN EEN INSTALLATEUR ZIJN:
XPEL Dealer Hoogtepunt:
Protective Film Solutions
Santa Ana, California

SLEUTELS TOT SUCCES

Ongeëvenaarde trainingen

Top-level installaties beginnen met sterke vaardigheden. Hier bij XPEL bieden we het best beoordeelde en meest uitgebreide trainingsprogramma in de industrie. Met meer dan 20 jaar training in filminstallatie onder onze hoede, biedt ons certificeringsprogramma u de kennisbank die u nodig hebt om aan uw reis te beginnen.

Op maat gemaakte software

Als de makers en innovators van voorgesneden kits, helpt ons wereldberoemde Design Access Program (DAP) u om een voorsprong te houden op de concurrentie met maximale efficiëntie. Het DAP bestaat uit meer dan 88.000 patronen en stelt u in staat uw klanten de gewenste precisie te bieden.

VRAAG MEER INFO AAN

Heeft u een vraag over onze XPEL Solutions?

Gebruik het onderstaande contactformulier:

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.