Search
Close this search box.

Bepaal zelf wat u wilt beschermen

VRAAG NAAR XPEL'S BESCHERMENDE PRODUCTEN WELKE NAAR UW BEHOEFTE OP MAAT WORDEN GELEVERD

Het is voor de hand liggend dat de voorkant van een auto wordt voorzien van lakbeschermingsfolie omdat dit deel van de auto het meest gevoelig is voor steenslag en krassen. Maar het kan zomaar zijn dat u vaak spullen in- en uitlaad en u de achterbumper wilt beschermen.  

"Als hondenbezitter ga ik vaak met mijn viervoeter de bossen in om heerlijk van de natuur te genieten. Als we dan terugkomen van een lange wandeling en de hond springt in de achterbak dan is het wel zo prettig dat mijn achterbumper voorzien is van lakbeschermingsfolie."
Mark van de Kerkhof
en Boef zijn bouvier

PAS JE AANPAK AAN MET XPEL

Revolutionaire Produkten

XPEL is er trots op om één van de pioniers te zijn binnen de automotive sector van lakbeschermingsmiddelen. De zelfherstellende technologie en perfecte pasvorm binnen onze XPEL ULTIMATE produktgroep verandert de lakbescherming binnen de automotive voor altijd. XPEL is volledig toegewijd aan het ontwikkelen van de allernieuwste produkten welke uw investering beschermen!

Superieure Kwaliteit

De naam XPEL staat synoniem aan kwaliteit binnen de automotive sector. Geen enkel ander merk heeft een dergelijk uitgebreid ontwikkel en test traject. Onze patronen worden met de hand ontwikkeld, omgezet naar een digitale versie in onze custom software en dan to 7 maal getest op het betreffende voertuig. Wij staan achter ons produkt!

VRAAG MEER INFO AAN

Heeft U een vraag over de XPEL oplossingen?

Gebruik het onderstaande Contactformulier:

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.