TRACWRAP

Ready, Set and Protect

TRACWRAP is de perfecte keuze voor het doe-het-zelfproject of een doe-het-zelver. Ga nooit meer het asfalt op met blauwe tape. Vertrouw op TRACWRAP om de race te starten met je tijdelijke bescherming en polepositie over te nemen!

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Duurzaamheid

XPEL TRACWRAP is gemaakt van een stevige 8mm dikke urethane folie die een bescherming biedt tegen schade van steentjes, puin op de weg, vliegjes etc. Door deze samenstelling is TRACWRAP vele malen beter dan beschermingstape of andere vervelende spray-on alternatieven. 

Installatie gemak

Dankzij de unieke lijmlaag met luchtkanalen kan TRACWRAP door iedereen worden geïnstalleerd zonder het gebruik van speciaal gereedschap, chemicaliën of een zeepoplossing. Breng het overal aan, u kunt TRACWRAP in een mum van tijd op een parkeerplaats, paddock of garage installeren. 

Makkelijk te verwijderen

Net zoals het installeren, is het het verwijderen van XPEL TRACWRAP een eitje. Door gebruik te maken van een lijmlaag met lage kleefkracht, kan TRACWRAP gemakkelijk in 1 grote strook worden verwijderd zonder een plakkerig oppervlak achter te laten. Opruimen na de rit is nog nooit zo gemakkelijk geweest!