LAKBESCHERMINGSFOLIE | TESLA

UW TESLA BESCHERMEN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG

Voor u als eigenaar van een Tesla is het beschermen en onderhouden van het uiterlijk van uw Tesla ongetwijfeld heel belangrijk. Met lakbeschermingsfolie (PPF) van XPEL is dat een stuk eenvoudiger geworden.

Maak kennis met de verschillende folies die we aanbieden, bekijk dekkingsopties om uw volgende beschermende upgrade te plannen, en ga naar de installateurzoeker als u zover bent om een offerte aan te vragen!

VERKEN TESLA DEKKINGSOPTIES

Gedeeltelijke folie

Deze basisdekkingsoptie omvat meestal de eerste 18-22" van de motorkap en spatborden van het voertuig, de voorbumper, de spiegelkappen of andere extra botszones die van vitaal belang kunnen zijn om te bedekken.

Volledig front folie

De volgende stap in bescherming is wat de meeste installateurs "Full Front" noemen. Op dit niveau is de dekking uitgebreid tot de volledige motorkap, volledige spatborden en andere zones met een hoge impact.

Complete folie

Dit is het summum van volledige carrosseriebescherming. Uw hele auto, inclusief dak, deuren, stijlen en meer, wordt van rand tot rand bedekt met wrap en roll-over waar mogelijk op alle panelen.

BESCHERM UW TESLA. VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Verplichte velden worden aangegeven met een *

KENMERKEN

Interieurbescherming

Van het display tot de middenconsole, XPEL heeft beschermingspatronen voor het interieur die ontworpen zijn om elke centimeter van de oppervlakken van uw Tesla te bedekken.

A-stijlen en dak

Houd dat gestroomlijnde Tesla-silhouet beschermd tegen opspringend gruis met PPF-dekking op de A-stijlen en net boven de voorruit.

Deurrandbeschermers

De deurrand is een van de plekken waar de lak van een Tesla het snelst beschadigt, als u niet extra voorzichtig bent. Met deurrandbeschermers kunt u de lak intact houden en beschermen tegen stoten.

Bagagestrook

Hebt u een beetje extra bescherming nodig voor uw volgende reis? Overweeg een PPF-bagagestrook om krassen en schade rond de kofferbak te voorkomen bij het in- of uitladen.

Koplampbescherming

Na verloop van tijd kunnen koplampen en mistlampen beschadigd raken door wegvuil, blootstelling aan UV-straling en nog veel meer. Met koplampbescherming van XPEL zullen de lichten van uw Tesla nog jarenlang helder schijnen.

Rocker-panelen

Met een voertuig met een hoog koppel, zoals een Tesla, kunnen tijdens het accelereren veel stenen naar boven komen. Met Rocker Panel-dekking blijven deze gebieden met een grote impact veilig.

©2024 XPEL, Inc. All Rights Reserved.

Dank u!

Uw verzoek is ingediend en ontvangen. Geef ons alstublieft 24 uur om te reageren. Als u ons wilt bellen, kunt u ons bereiken op +31 (0) 13 467 55 47.

U staat op het punt de website te verlaten

Klik op “Doorgaan” om naar XPEL.com te gaan, een Engelstalige website. Sluit dit bericht als je op xpel.nl wilt blijven.