RX Oppervlakte beschermingsfolie

Ontvang antimicrobiële productbescherming met XPEL RX

XPEL RX is speciaal ontwikkeld om de groei van microben op het oppervlak te weerstaan . Daarnaast beschermt XPEL RX tegen aantasting door micro-organismen. Behandeld met een schimmelwerend middel om de folie tegen schimmelgroei te beschermen, bevat RX ook zilverionen die de groei van microben op het oppervlak van de film remmen. Verbeter de schermhelderheid, slagvastheid en blijf veilig met XPEL RX.

Antimicrobiële productbescherming

RX bevat Silver Ion Technology, een antimicrobieel, schimmelwerend middel dat het product schoner en frisser maakt door de groei van microben, geur veroorzakende bacteriën, schimmels, meeldauw en schimmels op het oppervlak van het product te remmen.

Slagvastheid & HD-helderheid

Heb je de gewoonte je apparaten te laten vallen? Krijg de impactbescherming die u nodig hebt voor uw persoonlijke apparaat. Dankzij de unieke constructie van XPEL RX beschermingsfolie zorgt de folie ervoor dat de leesbaarheid van het scherm wordt verbeterd.

Uitgebreide garantie

Ontworpen voor een lange levensduur en gebouwd om lang mee te gaan. XPEL RX beschermingsfolie is gegarandeerd vrij van fabrieksfouten gedurende vele jaren vanaf de aankoop van de folie. Klik hier om onze volledige garantievoorwaarden in te zien voor persoonlijke en commerciële toepassingen van XPEL RX.

ZIE WAT PROFESSIONALS ZEGGEN OVER ONZE XPEL RX FOLIE

The product worked amazingly and has a big impact in reducing repair costs. We saved $12,000 in the first 90 days of use and the screens have performed beautifully for over a year in use. Our staff immediately noticed the difference as soon as the screens were installed and they asked "What happened to our monitors they look better? Did you replace them with new monitors? They look brighter and new. We can tell the difference!
Federico Nuno
Biomedical Engineering Dept. - Torrance Memorial Medical Center

BEKIJK DE VOOR & NA FOTOS VAN DE XPEL RX